P-Studio.ro

Mon - Sat 8.00 - 18.00
Sunday CLOSED

1012 Nostrand ave
Brooklyn NY, USA.

triangle_for_slide_4
manchester-heading-triangle-1

Servicii

triangle
Realizare site

Serviciile noastre de web design si creare site, de la site-uri mici de prezentare firma sau produse, pana la magazine virtuale sau portaluri de mari dimensiuni. Site-ul dumneavoastra trebuie sa sublinieze tema afacerii pe care o conduceti si sa creeze interes asupra produselor sau serviciilor oferite. Va stam la dispozitie cu serviciile web dorite!

See More
Refacere site

Nevoia de Re-Design Site apare atunci cand aveti site-ul construit cu ceva timp in urma. Trebuie avut grija sa nu pierdeti potentiali clienti din cauza nefunctionarii corecte a siteul-ui, din cauza designu-lui neatragator si problemelor de programare.
Un site are nevoie tot timpul de retusuri si imbunatatiri!

See More
Intretinere site

Site-ul tau trebuie sa fie actualizat si sa tina pasul cu activitatile si noutatile firmei, de aceea el trebuie intretinut cu modificari periodice atat pe partea informationala (preturi, noutati, date de contact, etc.) cat si pe partea structurala (noi sectiuni, fotografii noi, produse noi, servicii noi, etc.).

See More

Te-ai hotarat sa faci un site?

circuit

Te rugam sa ne contactezi indiferent daca doresti realizarea unui site simplu sau complex, magazin virtual, refacere site actual sau intretinere site!

triangle_transparent