Servicii profesionale de realizare site, refacere site, intretinere site si identitate vizuala.
Contact rapid: WhatsApp: 0724636006 / Telefon: 0751551115 / E-mail: office@p-studio.ro

Suntem o echipa infiintata in anul 2003, cu peste 11 ani de experienta, sute de clienti multumiti si mii de site-uri realizate intern si international.

Echipa noastra va ofera solutii Web profesionale: site-uri de prezentare animate, statice, dinamice, magazine virtuale, portaluri de mari dimensiuni (site-uri de anunturi, imobiliare etc.), redesign, interetinere, servicii de indexare si optimizare web, CD-uri Multimedia de prezentare firma/produse, CD-uri Educationale, Bannere animate/statice, Logo-uri, Prelucrari Foto.

Cu o indelungata experienta in acest domeniu urmarim sa oferim solutii personalizate fiecarui client, la preturi accesibile, implementand cele mai noi tehnologii in domeniu. Rezultatul muncii noastre este bazat pe o puternica cultura vizuala si pe indraznetele solutii tehnice, fiind un echilibru intre creativitate, design si inovatie.

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta este modul de abordare a proiectelor dezvoltate de noi si adaptabilitatea conform preferintelor fiecarui client.

Incercam prin "P-Studio" sa oferim cea mai buna calitate, cele mai mici preturi si cel mai scurt timp de executie.

In lista noastra selectiva de clienti si colaboratori se numara:


Clientii P-Studio!