Servicii profesionale de realizare site, refacere site, intretinere site si identitate vizuala.
Contact rapid: WhatsApp: 0724636006 / Telefon: 0751551115 / E-mail: office@p-studio.ro

Va prezentam lista serviciilor noastre de realizare site, refacere site, intretinere site si identitate vizuala.


Serviciile noastre de web design si creare site, de la site-uri mici de prezentare firma sau produse, pana la magazine virtuale sau portaluri de mari dimensiuni. Site-ul dumneavoastra trebuie sa sublinieze tema afacerii pe care o conduceti si sa creeze interes asupra produselor sau serviciilor oferite. Va stam la dispozitie cu serviciile web dorite!
Detalii


Nevoia de Re-Design Site apare atunci cand aveti site-ul construit cu ceva timp in urma. Trebuie avut grija sa nu pierdeti potentiali clienti din cauza nefunctionarii corecte a siteul-ui, din cauza designu-lui neatragator si problemelor de programare.
Un site are nevoie tot timpul de retusuri si imbunatatiri!
Detalii


Site-ul dumneavoastra trebuie sa fie actualizat si sa tina pasul cu activitatile si noutatile firmei, de aceea el trebuie intretinut cu modificari periodice atat pe partea informationala (preturi, noutati, date de contact, etc.) cat si pe partea structurala (noi sectiuni, fotografii noi, produse noi, servicii noi, etc.).
Detalii


Va putem realiza un logo care sa va reprezinte firma. Este foarte important ca logo-ul sa fie original si sa reflecte activitatea firmei dumneavoastra. Este semnul dupa care sunteti recunoscut de catre clienti si este simbolul cu care ramaneti in memoria partenerilor de afaceri.
Detalii

Clientii P-Studio!